ANTALYA / AKSU - Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu

Kas

Okullarda Orman Programı Kapsamında Biyoçeşitlilik Etkinlikleri Yapıldı...

Kas

Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu olarak bu özel günde Ulu Önderimizi saygıyla andık...

Ekm

Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla kutladık.

Ekm

Türçev'in okullarda başlattığı Orman Programı kapsamında bizim okulumuzda bu programa bir proje ile katıldı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kapsamında 2-C sınıfı öğrencilerimiz  aynı dünyayı paylaştığımız can dostlarımız hakkında afişler hazırlayarak onların yaşam hakları konusunda farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiler.

May

Baharı Müjdeleyen Hıdırellez Bayramında Çocuklarımızı Anadolu Masalları İle Buluşturuyoruz

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürümüzden velimize teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Mrt

Anasınıfı B şubemizin İstiklal Marşı Etkinliği ile ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili okulumuzda tören düzenlenmiştir.

Mrt

Anasınıfı B Şubemizin Anadolu Masalları Projesi kapsamında yaptığı çalışmaları aşağıdaki video ve resimlerden inceleyebilirsiniz.

Mrt

Okulumuz, "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almıştır.